Wie ben ik?

Ik ben Marjan Biesemans en dit is waar ik voor ga:
  • Jongeren en volwassenen slimme keuzes helpen maken zodat ze met plezier en flow hun studies kunnen aanvatten of verder zetten.
  • Volwassenen slimme loopbaankeuzes helpen maken zodat ze meer voldoening halen uit hun job.
  • Kerntalentenanalyses uitvoeren voor al wie inzicht wil krijgen in zijn/haar kerntalenten.

Met mijn 20 jaar ervaring in het lager onderwijs ondervind ik dagelijks hoe uniek elk kind is, ieder met zijn eigen karakter, potentieel en interesses. Sinds ik de cursus 'Train the professional' volgde, geeft de kerntalentenmethode me steeds weer inspiratie om op een zeer waardevolle en positieve manier naar kinderen te kijken. De kiemen van kerntalenten zijn immers als kind al aanwezig.

Het heeft me ook steeds erg geboeid om naar hen te luisteren wanneer het om keuzes gaat. Weten ze al wat ze later willen worden? Hoe komen ze erbij? Ik kan het nooit laten deze vraag de stellen in mijn vijfde leerjaar, ook al weet ik natuurlijk dat de kans groot is dat die keuze nog een serieuze switch kan krijgen...

Sinds mijn oudste dochter dé eerste studiekeuze moest maken naar het eerste middelbaar toe, groeide die interesse alleen maar meer. Als ouder wou ik natuurlijk graag dat mijn kind zich zo goed mogelijk voelde bij de keuze die ze maakte en er ook in geloofde.  Dat bleek echter niet zo eenvoudig. Wat zegt mijn kind? Hoe zie ik het als ouder? Wat merkt de leerkracht op? Allemaal waardevolle input.  Als je dit combineert met de kennis van de kerntalenten van een jongere, is het veel makkelijker om een richting te kiezen.  Dan kies je met inzicht en kijk je vol vertrouwen naar de toekomst.

Niet alleen studiekeuzes boeien me, ook de keuze die iemand op werkvlak maakt of gemaakt heeft, interesseert me al geruime tijd. Wat zijn iemands drijfveren? Waarom praat de ene met veel passie over zijn job en ervaart de andere geen flow in zijn werk?

Vandaar dat ik met veel enthousiasme volgende zaken aanbied:

STUDIEKEUZEADVIES - een studiekeuze maken op basis van je sterke kerntalenten

LOOPBAANCOACHING - loopbaanbegeleiding op basis van je sterke kerntalenten (begeleiding in je huidige job of je gidsen naar een nieuwe job)

KERNTALENTENANALYSES - om zicht te krijgen op je energiegevers- en vreters.


Werk je of ben je zelfstandige? Dan kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Voor je eerste cheque betaal je 40 euro voor 4 uur. Voor je tweede cheque 40 euro voor 3 uur. Meer info over de Loopbaancheque vind je op de site van de VDAB.

Om naar een directe en objectieve zelfkennis te gaan die je nodig hebt om duurzame keuzes te maken waardoor je goed in je vel zit, werk ik graag vanuit het CoreTalents-principe.  

©2020 Marjan Biesemans  -  Kathovestraat 15  -  2260 Westerlo
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.