Ervaringen

Freija Kleijnen

Afgestudeerd in Toegepaste economie en politieke wetenschappen

Bij Marjan had ik onmiddellijk een goed gevoel, ze stelde me op mijn gemak en nam mijn vragen ter harte. Door dit kerntalenten-traject heb ik ingezien waarom ik mij in mijn vorige werkervaringen niet goed voelde. Ik kan er nu een 'label' op plakken wat voordien eerder een knagend gevoel was. Daardoor kan ik er ook actief aan werken. Marjan neemt de tijd voor elke sessie en 'goes the extra mile' om mijn vragen en bezorgdheden te beantwoorden.


Ik kwam bij Marjan terecht toen we met vraagtekens zaten omtrent de studiekeuze van onze zoon. Hij had al menig lijsten ingevuld om te zien welke richting we hem best konden laten volgen. Het eindresultaat was nogal bedenkelijk. Hij zou voor kok of boer kunnen gaan. Ik kon me perfect voorstellen hoe de vraagwijze van deze enquêtes ervoor zorgde dat hij bij soortgelijke studies uitkwam. Hij knuffelt namelijk liever dieren dan dat hij wiskunde doet... Rede te meer voor mij om op zoek te gaan naar een analyse die verder reikt dan dat.

Doordat ik het boek van kerntalenten al eens gelezen had, ging ik op zoek naar een kerntalentenanalist. Op die manier kwamen we bij Marjan terecht. Al snel bleek dat zij de capaciteiten heeft om zowel ouder als puber vertrouwen te geven. A.d.h.v. een lijst kwam zij tot de essentie van de talenten die mijn zoon bezit. En deze reiken verder dan b.v. goed kunnen voetballen of een aanleg voor talen hebben. We leerden dat hij o.a. een teamplayer is die graag mensen om zich heen heeft, dat hij energie haalt uit competitie met zichzelf. We kregen een verslag waarin al zijn specifieke kerntalenten gedetailleerd besproken worden. Na overleg met Marjan kozen we een studierichting waar we tot op heden zeer tevreden over zijn.

Na deze ervaring was ik zelf ook nieuwsgierig geworden naar mijn eigen kerntalenten: " Waarom doe ik wat ik doe? " Ik sta zelf al meer dan 20 jaar in het onderwijs. Een job waar ik me zeker goed bij voel maar waar ik eveneens wel eens tegen obstakels loop. Door me te laten analyseren heb ik een betere kijk gekregen op mezelf als leerkracht en als collega. Dit maakt dat ik beter weet hoe ik mijn sterke punten kan inzetten en hoe ik meer energie uit mijn job kan halen. Op de koop toe zie ik ook waar mijn collega's hun talenten de mijne misschien wel kunnen compenseren en omgekeerd. Ik verwachtte weinig talenten te hebben maar blijkbaar zijn het juist die kwaliteiten die je zelf minder bewust ervaart. Dankzij Marjan heb ik nu een heldere kijk op de dingen die me energie geven en de taken die me juist energie kosten. Natuurlijk ontkom ik zo niet aan mijn minder leuke taken maar ik ervaar ze met een andere bril op en zorg ervoor dat ze zeker niet de hoofdinvulling van mijn dagtaak worden. Zowel voor mij als voor mijn zoon vind ik de analyse een meerwaarde die gans ons leven van pas gaat komen.

Dus bij deze Marjan: "Dikke merci !"

Ellen Van Dingenen

Leerkracht Buitengewoon Onderwijs

Ik was heel benieuwd om te ontdekken hoeveel energie ik uit mijn job haal en hoeveel energie ze mij kost. Marjan heeft me mezelf aan de hand van de KernTalentenanalyse beter leren kennen en nieuwe inzichten gegeven. Een waardevol traject!

Stefanie Janssens

Bediende bij Robojob

Het was een zeer verrijkende ervaring die ik meeneem naar de toekomst. Een echte aanrader.

Lisa Vangrieken

Zelfstandige bij HairCar(e)

Ik ben super blij dat Marjan me heeft kunnen helpen met het vinden van de juiste opleiding! Eigenlijk zou iedereen eens een analyse bij Marjan moeten laten doen om te zien of je wel de nodige energie uit je job haalt.

        Contact formulier

Contact

Route

MB - Marjan Biesemans

Kathovestraat 15, 2260 Westerlo

+32(0)494362694

marjanbiesemans@gmail.com

©2020 Marjan Biesemans  -  Kathovestraat 15  -  2260 Westerlo
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.